Έναρξη Νέου Κύκλου Σπουδών 5 Φεβρουαρίου 2018

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου σπουδών για το Εαρινό Τετράμηνο.  Αιτήσεις γίνονται δεκτές προγράμματα σπουδώνπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου καθώς για τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα.
 

Το Εαρινό Τετράμηνο αρχίζει στις 5 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την 1 Ιουνίου 2018 συμπεριλαμβανομένων των τελικών εξετάσεων.  Για υποβολή αίτησης εισδοχής πατήστε εδώ.

 

Το Πανεπιστήμιο μας επίσης διαθέτει το ερωτηματολόγιο επαγγελματικών ενδιαφερόντων Αριάδνη. Το Αριάδνη είναι ένα σύγχρονο, έγκυρο και αξιόπιστο ψυχομετρικό εργαλείο για την αξιολόγηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων που ανταποκρίνεται στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Εξετάζει επαγγελματικά ενδιαφέροντα για 16 διαφορετικές ομάδες επαγγελμάτων και 30 επιπλέον υποομάδων. Με την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου δίνεται αναλυτική έκθεση με σκιαγράφηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων και παρέχεται ανάλυση των αποτελεσμάτων από Σύμβουλο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για διευθέτηση προσωπικού ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email inquiries@euc.ac.cy ή στο τηλέφωνο: 00357-22713000.