Ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής θα μιλήσει για το νέο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου

Το Σολώνειο Κέντρο Βιβλίου και οι εκδόσεις «Πατάκη» παρουσιάζουν το βιβλίο του δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου με τίτλο: «Οι αστέρες του εγκληματικού πανθέου. Όπως τους έζησα». Ο Πάνος Σόμπολος, ο «Πρύτανης» του αστυνομικού ρεπορτάζ στην Ελλάδα γράφει, χωρίς να καταδικάζει, χωρίς να αθωώνει. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος διηγείται τις ιστορίες των διαβόητων κακοποιών που η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη τους κατέταξε στο εγκληματικό πάνθεο. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σολώνειου Κέντρου Βιβλίου, οδός Βυζαντίου 24, στο Στρόβολο

Το κυπριακό κοινό αναμένεται να ακούσει τον κ. Σόμπολο να μιλά για τους ληστές που ξοδεύουν τα χρήματά τους στα μπουζούκια και ράβουν τα χείλη τους με βελόνα και κλωστή, κατά συρροή δολοφόνοι που σκοτώνουν για ευχαρίστηση, ευγενικοί διαρρήκτες και ιδεολόγοι της παρανομίας, ανθρωποκυνηγητά, κινηματογραφικές αποδράσεις με ελικόπτερα, επεισοδιακές συλλήψεις και άλλα πραγματικά περιστατικά που απασχόλησαν τις αρχές και τα ΜΜΕ και συγκλόνισαν το Πανελλήνιο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Κωνσταντίνος Τσιμάρας, κοσμήτορας στη Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Γιώργος Φράγκος, πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου καθώς και ο συγγραφέας.

 
This website is using cookies. More info. Agree More Info