Αθλητισμός Κλειστού Χώρου

Το πρόγραμμα Αθλητισμού Κλειστού Χώρου του Πανεπιστημίου προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων, συμβάλλοντας στη προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών και παρέχοντας τους την ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε αθλητικούς αγώνες.

 

Ο δραστηριότητες κλειστού χώρου συντονίζονται από το Τμήμα Αθλητισμού και επιβλέπονται από ειδικευμένο προσωπικό με πτυχίο στη Φυσική Αγωγή και με σημαντική αθλητική εμπειρία. Το Τμήμα Αθλητισμού λειτουργεί πολύ
στενά με την Φοιτητικής Επιτροπή  για τον σχεδιασμό του προγράμματος, των κανόνων και των κανονισμούς για τις διάφορες δραστηριότητες κλειστού χώρου.
 
Οι δραστηριότητες κλειστού χώρου λαμβάνουν χώρα στο Αθλητικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το Κέντρο χτίστηκε το 1988 και θεωρείται ως μία από τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κύπρο. Το Πρόγραμμα διοργανώνει τουρνουά και ειδικές εκδηλώσεις για  ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Όλες οι δραστηριότητες ανακοινώνονται στην αρχή κάθε εξαμήνου από το Τμήμα Αθλητισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάνω από το 30% του φοιτητικού πληθυσμού, ενώ τα αθλήματα κλειστού χώρου συμπεριλαμβάνουν μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, κρίκετ και μπαντμιντον. 

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες. Συμφωνώ Μάθε περισσότερα