Κινέζικο Πολιτιστικό Κέντρο στο Πανεπιστήμιό μας

 Tα εγκαίνια του Κυπρο-Κινεζικού Πολιτιστικού Κέντρου (Cyprus-Chinese Cultural Center) το οποίο θα λειτουργεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου  θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 12 Μαΐου στις 11:30 στην αίθουσα 134. 

 

Το εν λόγω πολιτιστικό κέντρο γίνεται με την σύμπραξη του πανεπιστημίου Lanzhou City University της Κίνας, το οποίο αποτελεί στρατηγικό εταίρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

 

Ειδικά δε για την τελετή εγκαινίων θα παραβρεθούν εκπρόσωποι των πρυτανικών αρχών και ανώτατοι λειτουργοί του Lanzhou City University αλλά και εκπρόσωποι των διοικητικών αρχών της περιφέρειας Gansu, πρωτεύουσα της οποίας είναι το Lanzhou. 

 

Τα εγκαίνια του Κυπρο-Κινεζικού Πολιτιστικού Κέντρου θα τελέσει ο Πρέσβης  της Κίνας στην Κύπρο, κ. XingyuanHuang.  

 

Να σημειωθεί ότι η λειτουργία του πολιτιστικού κέντρου συμπίπτει με την προγραμματική δράση της συμφωνίας  του World Universities Alliance for "Belt and Road".   Ως γνωστόν το πρόγραμμα "Belt and Road" αποτελεί πλέον την επίσημη αναπτυξιακή και επενδυτική πολιτική της Κίνας στον τομέα της οικονομίας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το μόνο πανεπιστήμιο σε Ελλάδα και Κύπρο που έχει υπογράψει τη συμφωνία World Universities Alliance for "Belt and Road". 

 

Για περαιτέρω λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την 
Λειτουργό Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Στέλλα Ηρακλέους: 22713187S.Heracleous@euc.ac.cy

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες. Συμφωνώ Μάθε περισσότερα