Παρουσίαση βιβλίου: Η Διακυβέρνηση της Κίνας II

Ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο κ. Huang Xingyuanθα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου της Κίνας κ. Xi Jinping με τίτλο «Xi Jinping: The Governance of China II». Ο Πρέσβης θα αναφερθεί εκτενώς στη συμβολή του βιβλίου στην κατανόηση της κινεζικής πραγματικότητας, των στρατηγικών στόχων της, καθώς και των προκλήσεων διακυβέρνησής της. Ομιλητές θα είναι επίσης ο Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κώστας Γουλιάμος και ο επ. Καθηγητής Ευριπίδης Στυλιανίδης της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και πρώην Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Βήτα (Auditorium Beta) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, την Τετάρτη, 13 Ιουνίου στις 17:00.

Υπό την ηγεσία του Xi Jinping, η Κίνα επαναπροσδιόρισε αποτελεσματικά την πορεία για την βιώσιμη ανάπτυξη, την παραγωγή τεχνολογιών αιχμής, την συνεργασία των λαών, τη διοικητική μεταρρύθμιση και εκσυγχρονισμό. Το βιβλίο «XiJinping: Η διακυβέρνηση της Κίνας Τόμος ΙΙ» συμβάλλει στην κατανόηση των αρχών της διακυβέρνησης στο εσωτερικό της ηγεσίας, τους στόχους της κινεζικής πολιτικής, τόσο εντός όσο και διεθνώς και της πορείας του Κινεζικού λαού στο δρόμο της ανάπτυξης. Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε όσους επιθυμούν να έχουν μια καθαρή εικόνα για τονXi Jinping και πώς ο ίδιος βλέπει τον κόσμο και τον ρόλο της Κίνας στο διεθνές γίγνεσθαι.

Σχετικά Αρχεία

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες. Συμφωνώ Μάθε περισσότερα