Νομική Βιβλιοθήκη

 

          

 

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη Νομική Βιβλιοθήκη στην Ελλάδα, που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των επιστημονικών εκδόσεων, διάθεσης ψηφιακού περιεχομένου και παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για τα νομικά και οικονομικά επαγγέλματα, για την υλοποίηση εξειδικευμένων σεμιναρίων επαγγελματικής κατάρτισης που θα διεξάγονται στην Ελλάδα και θα απευθύνονται στο δικηγορικό κόσμο.

Η Νομική Βιβλιοθήκη επιμελείται διάφορες εκδόσεις με αντικείμενο την υποστήριξη της Νομικής Επιστήμης  που καλύπτουν όλο το φάσμα και τις ειδικότητες των κλάδων δικαίου, διεξάγει σεμινάρια προσφέρει πληθώρα ημερίδων, σεμιναρίων, συνεδρίων και κύκλων επιστημονικής και επαγγελματικής μετεκπαίδευσης πάνω σε νέους και δυναμικά ανερχόμενους κλάδους του δικαίου και της οικονομίας. Επίσης εκδίδει πανεπιστημιακά συγγράμματα, το σύγχρονο περιοδικό «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ» και το περιοδικό «ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ». Η Νομική Βιβλιοθήκη ΑΕΒΕ (1977) δραστηριοποιείται στον τομέα των επιστημονικών εκδόσεων με κύριο αντικείμενο το Δίκαιο, τη Λογιστική και τη Φορολογία. Είναι ο μεγαλύτερος νομικός εκδοτικός οίκος στην Ελλάδα με ετήσια βιβλιοπαραγωγή που φθάνει τις 150 εκδόσεις μεταξύ των οποίων και 15 επιστημονικά περιοδικά. Απασχολεί 100 εργαζόμενους, έχει παρουσία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και στο παρελθόν τιμήθηκε επανειλημμένα από την XXIII διεύθυνση της ΕΕ και τον οργανισμό Europe’s 500 ως μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ΜΜΕ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα με το εκδοτικό έργο προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της εκπαίδευσης, οργάνωσης εκδηλώσεων, κατασκευής λογισμικού και εταιρικής επικοινωνίας για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

 

Οι σύγχρονες θεματικές, το υψηλό επίπεδο των διδασκόντων και η άρτια οργάνωση στους χώρους εκπαίδευσης του κέντρου Διά Βίου Μάθησης της Νομικής Βιβλιοθήκης, είτε μέσω φυσικής παρουσίας είτε εξ αποστάσεως, προσδίδουν προστιθέμενη αξία που ανοίγει νέους ορίζοντες στην ατομική και επαγγελματική εξέλιξη των εκπαιδευόμενων.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα διαθέσιμα ειδικευμένα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης  παρακαλώ  επικοινωνήστε με τη Νομική Βιβλιοθήκη στα τηλέφωνα: +30 210 3678800 /e-mail: info@nb.gr

Λίστα διαθέσιμων Προγραμμάτων Εκπαίδευσης 

Ημερομηνία

Θέμα

Εισηγητής/τες

Πληροφορίες - Εγγραφές

09/11 – 09/12/2017

Eφαρμοσμένη Ποινική Δικονομία

Πολυχρόνης Τσιρίδης, ΔΝ, Δικηγόρος,
Επισκέπτης Καθηγητής
Ευρωπαϊκού Παν/μίου Κύπρου

210 3678920

2103678925

nbekpaideftiki@nb.org

   

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες. Συμφωνώ Μάθε περισσότερα