Απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου στους Ολυμπιακούς του Τόκυο

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συγχαίρει τον απόφοιτό του Ανδρέα Μακρή ο οποίος προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκυο της Ιαπωνίας, το 2020. Ο Ανδρέας Μακρής εξασφάλισε ολυμπιακή κάρτα συμμετοχής στο αγώνισμα του Τραπ.  Τον Αύγουστο του επόμενου έτους θα βρεθεί στην ιαπωνική πρωτεύουσα όπου θα αγωνιστεί για το χρυσό μετάλλιο. Το πολυπόθητο εισιτήριο έδωσε στον Κύπριο αθλητή η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη πρόσφατα, στην Changwon, στη Νοτίο Κορέα. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία της Κυπριακής Σκοποβολής.

Η Κύπρος στέλνει αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα του Τραπ ύστερα από 28 χρόνια. Ο Ανδρέας Μακρής είναι 28 ετών, γεννήθηκε και διαμένει στο Παραλίμνι και είναι αθλητής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Η φοίτηση του Ανδρέα Μακρή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και οι ακαδημαϊκές επιδόσεις του δεικνύουν και αποδεικνύουν ότι εξίσου σημαντική με την σωματική εξάσκηση είναι και η πνευματική. Διαχρονικά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο προτρέπει τους φοιτητές του να αθλούνται χωρίς να παραμελούν τις σπουδές τους και να ασκούν το μυαλό τους εξίσου. Οι πρυτανικές Αρχές, η ακαδημαϊκή κοινότητα, η διεύθυνση και διοίκηση του πανεπιστημίου εκφράζουν την περηφάνεια τους για τα επιτεύγματα του Ανδρέα Μακρή και του εύχονται καλή επιτυχία στο Τόκυο.

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες. Συμφωνώ Μάθε περισσότερα