Το Πανεπιστήμιο μας στηρίζει τον Θεσμό Επιχειρηματικής Αριστείας στην Ελλάδα

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στηρίζει το Θεσμό της Επιχειρηματικότητας αφού συμμετείχε φέτος στη Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, με τίτλο: «Η Ουσία της Επιχειρηματικής Αριστείας!». Διοργανωτής ήταν η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και κατά τη διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν Πιστοποιήσεις EFQM Levels of Excellence, Investors in People καθώς και του Βραβείου για τον Έλληνα Quality Leader of the Year 2018. Όπως κάθε χρόνο, οι σημαντικότεροι θεσμοί της Ελλάδας που επιβράβευσαν την Αριστεία παρουσιάστηκαν όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ στέλνοντας το μήνυμα για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε μια εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων.

Η εκδήλωση «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2018» πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ «Γ. Κοντογεώργης» στην οποία και συμμετείχαν περισσότεροι των 400 στελεχών, μελών της Εταιρίας, ακαδημαϊκών, εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αντιπροσώπευσε ο Επικεφαλής Εσωτερικών Διαδικασιών και Ποιότητας του πανεπιστημίου επ. Καθηγητής, Πιερής Χουρίδης ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό. Όπως ανέφερε: «Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι εδώ και ένα χρόνο “συνοδοιπόρος στην Αριστεία” με την ΕΕΔΕ στο πλαίσιο της Χάρτας Αριστείας. Η Αριστεία είναι το αποτέλεσμα της δημιουργίας και διάχυσης της γνώσης με το πανεπιστήμιό μας να πρωτοπορεί και σε αυτό τον τομέα». Ο Δρ. Χουρίδης ήταν ενεργό μέρος της τελετής απονέμοντας βραβεία σε κορυφαίους επιχειρηματίες της Ελλάδας.

Η ΕΕΔΕ και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχουν συνάψει Μνημόνιο Συνεργασίας και προσφέρουν σύγχρονες ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του οικονομικού περιβάλλοντος της Ελλάδας και της Κύπρου, με ιδιαίτερη έμφαση στην Εκπαίδευση, την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων και την προώθηση της Επιχειρηματικής Αριστείας. Παράλληλα, η συνεργασία των δύο μερών επιδιώκει τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας των ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων, μέσα από το μοντέλο EFQM. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι ο εθνικός εταίρος του EFQM στην Κύπρο, σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες. Συμφωνώ Μάθε περισσότερα