Φοιτητικά Διαμερίσματα

Η Υπηρεσία Στέγασης του Γραφείου Φοιτητικών Υποθέσεων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό και υποστηρικτικό προς τη μάθηση περιβάλλον, όπου οι ένοικοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν ισχυρές προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. 

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διαχειρίζεται πέντε σύγχρονες οικιστές μονάδες σε απόσταση μερικών μόνο λεπτών από το Πανεπιστήμιο, με στόχο να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες στέγασης των φοιτητών. Οι Οικιστικές Μονάδες προσφέρουν υψηλά επίπεδα συνθηκών διαβίωσης και έχουν σχεδιαστεί ώστε να διασφαλίζουν την άνεση και αυτονομία των ενοίκων τους. Οι οικιστές μονάδες αποτελούνται από στούντιο και διαμερίσματα των ενός, δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων.

 

* Για μια εικονική περιήγηση σε όλες τις οικιστικές μονάδες επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα.

Cyprialife Residence

Cyprialife Residence unit is the latest addition to University’s Housing facilities. It began operation in September 2012. This modern unit is situated only 200 meters away from campus and it contains 44 studio apartments fully furnished and equipped with electrical appliances: cooker, oven, air ventilator, washing machine, refrigerator and heating and air conditioning units. The studios are furnished with a bed, side tables, study desk & chair, sofa, coffee table, kitchen table & chairs and a book shelve.

Perfect House

Βρίσκεται σε απόσταση τριών μόλις λεπτών από την Πανεπιστημιούπολη και συνδυάζει διαμερίσματα διαφορετικού τύπου. Περιλαμβάνει στούντιο και διαμερίσματα ενός, δύο και τεσσάρων υπνοδωματίων, όλα πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με οικιακές συσκευές. Στα διαμερίσματα τεσσάρων υπνοδωματίων το κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει το δικό του μπάνιο. Τα διαμερίσματα περιέχουν μονό/α κρεβάτι/ια, κομοδίνα, γραφεία, βιβλιοθήκες, καναπέ, τραπέζι και καρέκλες. Είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρική εστία, φούρνο, ψυγείο και εξαερισμό. Διαθέτουν επίσης ελεγχόμενη θέρμανση και κλιματιστικά. 

Pouros House

Σε απόσταση 200 μόλις μέτρων από την Πανεπιστημιούπολη, αυτή η οικιστική μονάδα προσφέρει άνεση και κατάλληλες διευκολύνσεις. Η μικρή αυτή μονάδα περιλαμβάνει έξι διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου και τρία των δύο υπνοδωματίων, με μέγιστη χωρητικότητα 12 ενοίκων. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα με μονά κρεβάτια, κομοδίνα, γραφεία, βιβλιοθήκες, καναπέ, τραπέζι και καρέκλες. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρική εστία, φούρνο και ψυγείο. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ελεγχόμενη θέρμανση και κλιματιστικά. Τα συμβόλαια ενοικίασης είναι διάρκειας 12 μηνών. Η μονάδα αυτή είναι ιδανική για φοιτητές που επιθυμούν να διαμένουν σε μικρή απόσταση από το Πανεπιστήμιο, καθώς βρίσκεται απέναντι ακριβώς από την Πανεπιστημιούπολη. 

Serenity House

Το Serenity House είναι μια μικρή και ήσυχη οικιστική μονάδα. Αποτελείται από διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων. Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει το δικό του σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο και είναι πλήρως εξοπλισμένο με μονά κρεβάτια, κομοδίνα, γραφεία, ντουλάπες, πολυθρόνες, τραπέζι και καρέκλες. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρική εστία, φούρνο και ψυγείο.

Harmony House

Το Harmony House προσφέρει διαμονή σε πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα. Το κάθε διαμέρισμα του Harmony House περιλαμβάνει το δικό του σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρική εστία, φούρνο και ψυγείο. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματιστικά ζεστού/κρύου αέρα. Το Harmony House είναι η μόνη οικιστική μονάδα που προσφέρει συμβόλαια διάρκειας εννέα μηνών.

 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερες πληροφορίες. Συμφωνώ Μάθε περισσότερα