15ο Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά

Το 15ο  Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά μαζί με το 21ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης και τους διαγωνισμούς MATHFactor Cyprus 2019,MATHeatre Cyprus 2019, SCIENCE-Factor Cyprus 2019 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου,  στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2019.

Μαθητές  Γυμνασίου και Λυκείου μπορούν να παρουσιάσουν πρωτότυπες εργασίες αφού δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, νοουμένου ότι η πρότασή τους γίνει αποδεχτή. Η συμμετοχή είναι ανοικτή και για μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού.

Οι παρουσιάσεις των μαθητών μπορούν να γίνουν σε μορφή:

  1. Τύπου Α: Παρουσίαση εργασίας σε αίθουσα (20 λεπτά χρόνος),
  2. Τύπου Β: Παρουσίαση ΑΦΙΣΑΣ (poster presentation) (περίοδος επισκέψεων 90 λεπτά).

Προθεσμία για την υποβολή των τίτλων εργασιών των 20 λεπτών μαζί με την περίληψη ή για υποβολή παρουσίασης σε αφίσα, είναι η 11η Ιανουαρίου 2019.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει εμπλουτιστεί με εργαστήρια (workshops) και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, σε θέματα που ενδιαφέρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Στη διάρκεια των εργαστηρίων και των συζητήσεων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί αναμένεται να έχουν ενεργό συμμετοχή.

Στο πλαίσιο του Παγκύπριου Μαθητικού Συνεδρίου για τα Μαθηματικά, θα πραγματοποιηθούν και οι διαγωνισμοί MATHFactor Cyprus 2019, MATHeatre Cyprus 2019, SCIENCE-FactorCyprus 2019 και SCIENCE-Theatre Cyprus 2019. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, https://goo.gl/xzfCco

*Το κόστος συμμετοχής των μαθητών στο Συνέδριο είναι €5 το άτομο.

 
This website is using cookies. More info. Agree More Info