Σύγχρονες προκλήσεις στη διδασκαλία γλωσσών στο Πανεπιστήμιο μας

Ακαδημαϊκοί, καθηγητές και ερευνητές στον τομέα της διδασκαλίας Αγγλικών από την Κύπρο και το εξωτερικό θα συναντηθούν στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 8 – 9 Δεκεμβρίου για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και εμπειρίες στο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας (CyTEA). 

Το συνέδριο με τίτλο «Ενστερνίζοντας την Αλλαγή: Προοπτικές και Προκλήσεις στη Διδασκαλία της Αγγλικής» έχει ως στόχο  να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να λειτουργήσουν στις σημερινές γοργά εξελισσόμενες κοινωνίες της παγκοσμιοποίησης και μετανάστευσης.

Κύριοι ομιλητές θα είναι οι: Δρ. Daniel Xerri (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας), Δρ. Juli Sarri (εκπαιδεύτρια καθηγητών στα Πανεπιστήμια Colorado-Boulder και Denver), Δρ. Σόφη Ιωάννου Γεωργίου (Γενική Επιθεωρήτρια στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου), Nick Michelioudakis (εκπαιδευτής καθηγητών και εξεταστής από την Ελλάδα).

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής, καθώς και διαδραστικά εργαστήρια. Θέματα και πρακτικές διδακτικής μεθοδολογίας που θα συζητηθούν στο συνέδριο περιλαμβάνουν: CLIL, διδασκαλία πολυπολιτισμικών τάξεων, διδασκαλία γλωσσικών δεξιοτήτων, μέθοδοι αξιολόγησης, αυτόνομη μάθηση, κριτική παιδαγωγική.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: https://cytea.weebly.com

 
This website is using cookies. More info. Agree More Info