2ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο στην Πρόληψη & Έλεγχο των Λοιμώξεων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου μας

Η Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου οργάνωσε επιτυχώς  το 2ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο στην Πρόληψη & Έλεγχο των Λοιμώξεων, "Infection Prevention and Control: Surveillance and Metacompetence.

Το μοριοδοτημένο αυτό σεμινάριο, με εξειδικευμένους εκπαιδευτές από Κύπρο και Ελλάδα, αποτελεί μέρος του Πανευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος στην Πρόληψη & Έλεγχο των Λοιμώξεων της European Committee on Infection Control (EUCIC) και της European Society for Clinical Microbiology and Infection Control (ESCMID).

Στο σεμινάριο συμμετείχαν περισσότεροι από 20 επαγγελματίες υγείας διαφόρων επαγγελμάτων από όλο τον κόσμο, καθώς και φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος  “Infectious diseases: prevention and control”.

Το σεμινάριο, που αποτελεί συνέχεια των δραστηριοτήτων της Ιατρικής  Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα των λοιμώξεων, στέφθηκε με επιτυχία, καθώς έλαβε πολύ θετικές κριτικές και ανέδειξε το τοπικό δυναμικό στην εκπαίδευση και στην έρευνα στο χώρο των λοιμωδών νοσημάτων.

 
This website is using cookies. More info. Agree More Info